Måndag 111003

Idag startade dagen med att jag inte AAAAAAAAAAAAAALLS ville gå upp, men bet i det sura äpplet och gjorde det iallafall. Kom på när jag och Celine precis skulle gå utanför dörren att, just det ja, bilbarnstolen sitter inte i bilen så det var att ta med Celines hjälm och cykla först till dagis, sen till skolan. Jobbigt var det, men skönt!!

Vi hade bara lektion till 9.50 idag. Efter det så cyklade jag hem igen för att hämta min plånbok som jag glömt på morgonen. Skulle ju iväg och äta "lunch" med Ida. Väl hemma så kände jag att jag verkligen inte orkade cykla in till stan igen, så jag tog faktiskt bilen.

Mötte upp Ida utanför Baggis och käkade där. Sen följde Ida med mig hem för jag skulle städa bilen. Jag dammsög den, tvättade sätena och putsade två rutor :P Haha. Men när jag skulle sätta i bilbarnstolen igen så blev jag så jävla trött på det så jag gick ut på blocket och kollade, hittade en annan stol. Ringde henne och åkte och tittade på stolen och den var värt sitt pris så jag köpte den! Så nu har jag en bilbarnstol att bli av med också! Intresserad? Efter det så gick Ida till sin skola, hon skulle ta kort. Jag gjorde färdigt i bilen och sen hämtade jag Celine och D åkte till jobbet.

Vi åkte hem till mormor och morfar en stund och bara slappade och nu är jag hemma igen. Trött som en gris och hungrig som en varg, så jag tror bestämt att det blir lite kvällsmat framför en bra film!

Kvällsingen

Det blev inget greja med bilen idag. Höhö. Vi åkte och käkade på Golden Flower istället, jättemysigt var det att få lite ensamtid med älsklingen :) Sen när vi kom hem så väntade jag på Kent och Martina som skulle komma med mitt lilla monstro. När jag stod där och väntade så kom även Wilja och Dora. Wilja skulle lämna sin dator till Kent.

Vi stod där ute och tjötade en stund och Celine busade och helt plötsligt så föll hon pladask på backen. Men som tur var gick det bra och hon fick bara en fläskläpp.

L var även här en sväng och fikade, men nu har han gått hem och D sitter framför sin dator och jag framför min. Jag ska föra över lite musik till mobilen som jag kan ha i skolan! Blir så långtråkigt att bara sitta där!

Jösses, längesen nu!

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev märker jag! Höhö. Har tänkt flera gånger att jag ska börja blogga ordentligt, men det blir liksom aldrig av på grund av att jag mest sitter på nätet på mobilen. Men nu har jag "fått" en "ny" dator som är mycket bättre och som dessutom står i sovrummet så man får lite lugn och ro när man sätter sig här så jag ska försöka bli lite bättre, igen!

Iallafall. Kan ju inte berätta om allt som hänt sen sist jag skrev så jag tar från idag istället ;P

Jag och D somnade la inte förrän kanske fyra då vi satt uppe och grejade tills långt in på natten och sen såg vi en spännande film så vi inte kunde somna! Haha. Men Celine var ju uppe vid kanske åtta så det var ju bara att vakna till och gå upp, men vi kom inte upp förrän nio iallafall.

När vi kommit upp fick Celine lite frukost och D satte sig framför sin "nya" dator. (Jag har "tagit över" hans bärbara och han har byggt ihop en stationär.)
Efter mycket om och men och tjöt och jag fått tvättat mitt hår så åkte vi iväg till Biltema och köpte lite småpryttlar till hemmet och bilarna och så :)

Sen åkte vi hem till mina föräldrar där mamma hade bakat bullar så det åt vi. Sen kom Kent och hämtade Celine och vi åkte hemåt för att greja här hemma! Sen har det inte hänt så mycket.

Ska fråga D om vi inte kan gå ut och greja med bilarna, ska passa på att dammsuga min bil nu när Kent har bilbarnstolen!

RSS 2.0