Tvättstugan och sen Verre!

Ja, idag gick jag upp åtta för att gå ner i tvättstugan. Tvättiden börjar egentligen sju men jag hade inte så mycket tvätt så behövde inte börja tvätta då.

Allt var klart till kvart över tio så jag hängde in det i torkrummet. Man får ju ha kläderna hängandes där en timme efter tvättiden är slut så jag hade det där till tjugo i tolv. Men när jag gick ner så var det inte torrt :O Hmm..
Det var ju bara att ta tiden efter mig också då imed att den var ledig och låta det hänga en stund till.

Ska alldeles strax gå ner igen för att hämta kläderna och sen ska jag byta om och ta på Celine kläder för vi ska åka och träffa Verre :) D ska ju gå och lägga sig för han ska jobba ikväll/natt så det är bäst om han får vara ifred.

Efter vi har varit hos Verre tänkte jag åka ut till Tunhem, får väl se om jag behöver stanna där över natten då jag har jättedåligt med bensin så kanske inte kommer hem igen :P Får ju pengar imorn så då ska jag tanka.

Vi har ju även fått kopplat in diskmaskinen. Jätteskönt. Det är så mycket yta i köket nu när man blev av med det stora klumpiga diskstället! Vet ju knappt vad vi ska ha all yta till längre :P Haha.

Ja ja, nu ska jag inte tjöta mer. Utan gå ner i tvättstugan och hämta mina kläder!

RSS 2.0