Torsdag 110630

ÄCKLIGT varmt har det varit idag, yscha!


Jag åkte ju iallafall ut till Tunhem då jag behövde släpkärran, så fick ju rensa den på sten som låg på.. Så kom älsklingen ut och hjälpte mig. Så åkte vi till Erikshjälpen för att hämta sängen och fotöljen och det var inga problem.


En grej som jag aldrig berättade igår var att jag körde på en bil på parkeringen.. Lämnade en lapp så ringde ägaren senare på dagen och sa att han skulle titta på den och se om han kunde fixa det själv. Han ringde nu idag när vi var på väg hem och sa att han hade fixat det! Gud så skönt så man slipper den utgiften!!


När vi hade slängt av grejerna så åkte vi hem till mamma och pappa och lämnade kärran. Vid ett-tiden så åkte jag och D till Pingstkyrkans Second Hand och kollade efter madrass men hittade ingen. Sen till SDCC, men det var inte öppet idag.. :/

Åkte till Donken och käkade lite (busigt värre) och sen så till jysk och köpte en madrass till Celine :) Åkte till mamma och pappa igen, hämtade min bil och sen hämtade jag Celine.


Väl hemma så skulle vi ju bära upp den här sängen... Jag har nog aldrig svettats så mycket som då! Den gick inte in i hissen så vi fick gå upp med den och det var ju inte det lättaste! USCHIANAMIG!! Efter mycket om och men och svordomar så var den äntligen inne!


Nu är den bäddad och klar (med batman-lakan..) tills Celine ska sova om ca 1 timme. Nu tror jag bestämt att det blir lite mat för jag är jättehungrig!!


Ha det!!


Onsdag 110629

Jaa, blev inte mycket gjort ute i Tunhem idag heller! Fy mig!! Följde med mamma till överby (var iallafall chaufför :P). Mamma köpte ett par shorts, en skjorta, en slips och två par skor till pappa, en plånbok till mig och en kjol och linnen till sig själv.
Jag köpte fem par kallingar till D, två par trosor till mig och en typ shaper :P Sen när vi kom hem så tog det inte lång tid innan vi åkte till Erikshjälpen och kikade :P Damn, va mycket folk det var!! :O Men mamma hittade iallafall ett kakfat (hennes har gått sönder) och en fotölj för 40 kr till Celine.
Jag köpte en sängbotten till Celine då Alex och Malin behöver spjälsängen :) Jättefin var den, kommer upp bilder på den imorn när jag hämtat den :)

Träffade även på Wilja, Michael och hans mamma (tror jag :P) och så lilla köttbullen Jamie. Men han sov :( Träffade även D:s mormor, hon skulle köpa ett litet skåp så vi hjälpte henne få hem det :)

Vi åkte hem och klockan började närma sig till att hämta Celine. Väl utanför garagen så får jag städa bilen för Alex, Malin och Mats skulle låna den och åka till Ikea :) Efter att dom hade åkt så gick jag och Celine in. Celine ville bada så det fick hon, medans hon gjorde det så städade jag lite på hennes rum (fast just nu låter det som om hon drar ut allt igen) och möblerade om så den andra sängen får plats sen :)

Nu vet jag inte vad som händer, bara ta det lugnt, kanske mysa (läs kittla järnet) med Celine, titta lite på tv och vänta på att mitt <3 kommer hem från Härryda :)

Ha det så bra!!

Ny blogg!

Yes, jag fick skaffa mig en ny blogg då jag inte har tillgång till min gamla mail!

RSS 2.0